WAESKEPOP 2018

Het grootste evenement dat wij als jongerenvereniging van Guttecoven ieder jaar weer mogen organiseren staat over een kleine maand alweer voor de deur: Waeskepop!

Hét jaarlijks 2-daags open lucht festival dat plaatsvindt op het plein achter de kerk in Guttecoven! We bieden live muziek van verschillende bands uit de omstreken met gratis toegang voor jong en oud! Het feest begint op zaterdag 9 juni om 20:00 uur en op zondag 10 juni begint het om 15:00 uur.

Op de zaterdagavond zal Eleven20One een geweldig feest gaan neerzetten. De zondag staat o.a. in het teken van livemuziek van lokale bands. Zo zullen KORVO en Stage Fright ’s middags optreden, waarna Kitsch ’n Crew het weekend zal afsluiten!

Om de honger tijdens het festival te stillen hebben wij ook dit jaar weer gezorgd voor eetgelegenheden, namelijk: Ziepe Mobiel op de zaterdag en The Pizzabus op de zondag! De zondag is naast de live muziek traditioneel aangekleed met verschillende attracties voor de jeugd die Waeskepop een actief karakter geven.

Ook willen wij onze sponsoren even onder de aandacht brengen, zonder wie dit jaarlijks feestweekend niet mogelijk zou zijn! Hartstikke bedankt voor jullie blijvende support ieder jaar opnieuw! Kijk hier voor wie dit jaar Waeskepop wederom mogelijk heeft gemaakt!!!

Waeskepop is een feest voor de gemeenschap waar iedereen welkom is, jong en oud met gratis entree. Jaarlijks organiseren wij, jongerenvereniging ’t Waeske uit Guttecoven, dit gehele weekend met veel passie en plezier. Het feest is in onze ogen de perfecte weergave van het gemeenschapsgevoel en de openheid naar mensen toe van zowel binnen als buiten Guttecoven.

Wij hebben er weer zin in! Jij komt toch ook?!