WAESKEPOP 2015!

WAESKEPOP-2015-nieuw20 & 21 juni • Kerkstraat 4a Guttecoven

Deze maand is het zover, als jeugdvereniging ’t Waeske organiseren wij ons grootste jaarlijks evenement: Waeskepop! Het open lucht festival dat elk jaar wordt gehouden op het plein achter de kerk in Guttecoven. Met dit jaar niemand minder dan pop-rockcoverband NoiZZ op de zaterdagavond om ons te trakteren op een spetterende show met hun bijzondere repertoire en hun ontembare energie!

De zondag zal vanaf 14:00 uur de hele middag gevuld worden met daverende live optredens van lokale bands: de talentvolle band Dazed and Confused, de catchy en energieke indie pop/rock band The Quartermen, de pop rock formatie The Floodlight en de twee muziekbuddy’s Maxime en Elke die samen de band March vormen! Op de zondagavond zal Waeskepop 2015 worden afgesloten met een knallend en feestelijk optreden van Dizcover!

Naast deze pop en rock livemuziek geven wij Waeskepop bijna elk jaar een bepaald thema om extra sfeer te creëren. Dit jaar krijgt Waeskepop een Western thema! Dit zal niet alleen terug te vinden zijn in de aankleding, maar ook in de verschillende attracties op de zondagmiddag die wij traditioneel elk jaar weer beschikbaar stellen en Waeskepop een actief karakter geven. Om de honger tijdens het festival te stillen hebben wij dit jaar gezorgd voor The Pizzabus!

Dus kom dit allemaal beleven op Waeskepop 2015, het hele weekend is gratis entree!