Quiz night, Oktoberfest und mehr

Dag lieve vriendjes en vriendinnetjes!

Na een kleine radiostilte volgt hier weer een broodnodige update. Ten eerste: de Quiz Night is verplaatst naar woensdag 28 september! Kelder open vanaf 20.00 uur, de quiz begint rond de klok van 21.30. Opgeven kan aan de bar of via j.v.waeske[et]gmail[.]com.

Weiter: september is alweer hard onderweg en het duurt dan ook niet meer lang en dan is het… oktober! Juist! En wat hoort bij oktober? Natuurlijk het traditionele Oktoberfest in de Kelder! Vrijdag 7 oktober vanaf 20.30 gaat het weer los met viel Spaß, Bier, Tanzmusik und Hilarität! Opgeven kan ook weer aan de bar of via bovenstaand emailadres! Vrolijke tip: verkleed komen levert gratis drank op! Hoezee!

En dan, last but not least: het zal niemand ontgaan zijn dat de kelder de laatste weken grondig verbouwd is. Deze maand zal de laatste hand worden gelegd aan de decoratieve kant van de zaak, waarna tenslotte de wc’s volledig vernieuwd zullen worden. Voortaan doet men zijn behoefte in luxe bij J.V. ’t Waeske! Dit alles kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan, en daarom willen we de vernieuwde kelder passend inzegenen met een grootse opening op vrijdag 4 november a.s. Meer informatie volgt t.z.t., maar hou de datum alvast vrij!

Dit was het voor nu, aju paraplu!