Quiz Night 4 December!

Quiz-Night-PosterInschrijven!

Afgelopen Quiz Night (de avond voor Hemelvaartsdag) was een gezellige en geslaagde avond. Het was echter ietsje aan de drukke kant om een Quiz Night in onze Kelder soepeltjes te laten verlopen. Omdat we de Quiz Night nu voor het eerst op een vrijdag organiseren en we niet weten hoeveel van jullie hierop afkomen, willen wij de mogelijkheid bieden dat iedereen die wil meedoen een gegarandeerde plaats kan bemachtigen.

Vandaar dat je je vanaf nu kunt inschrijven via [email protected] met je team voor een gegarandeerde plaats. Teams van 5 personen (4 of 6 mag ook). We houden jullie op de hoogte als het aantal plaatsen krap wordt.

Hoe eerder dat je je inschrijft, hoe groter de kans natuurlijk op een gegarandeerde plaats. Dit geldt ook voor de avond zelf! Kom je zonder je te hebben ingeschreven, dan is een plaats niet gegarandeerd en hoe later je komt minder die kans wordt.

Deelname is maar € 1,- p.p. en het beste team van de avond wint natuurlijk zoals altijd een prijs! De Quiz begint om 21:00 uur en duurt ongeveer tot 0:00 uur. Dus zorg dat je op tijd aanwezig bent! De deuren zijn zoals altijd op vrijdag vanaf 20:30 uur geopend. Dus zoek een team en ga de uitdaging aan!

Facebook event  •  Google+ event