Nieuwsbrief September 2015

BEER PONG TOURNAMENT 17 OKTOBER

Op zaterdag 17 oktober vindt ons tweede Beer Pong Tournament plaats! Wil je meedoen, dan moet je je met een team van te voren aanmelden! Dus zoek een teamgenoot en meld je aan via [email protected] of achter de bar in de Kelder. Deelnemen aan het Facebook Event is niet voldoende! Om deel te nemen moet je natuurlijk 18 jaar of ouder zijn. De prijs voor deelname is maar € 15,- per team (dus € 7,50 p.p.). We garanderen dat elk team minimaal 2 wedstrijden speelt. We beginnen met het toernooi om 21:00 uur, dus zorg dat je uiterlijk om 20:40 uur aanwezig bent! Wil je niet meedoen? Dan ben je wel gewoon welkom als publiek!

HALLOWEEN PARTY 30 OKTOBER

Aan het einde van deze maand is het Halloween! En dat gaan wij dit jaar voor het eerst vieren in de Kelder met onze Halloween Party op vrijdag 30 oktober! Het belooft een typische American Halloween Party Night te worden. Dus trek je meest spooky outfit aan en kom gratis dansen in de Kelder! Vanaf 20:30 uur geopend!

J.V. ‘T WAESKE

De Kelder is elke woensdag- en vrijdagavond geopend! Kom eens een kijkje nemen mocht je dat nog niet gedaan hebben. Voor meer info en actualiteiten bezoek regelmatig deze website en volg ons op onze sociale media. We zijn te vinden op Facebook, InstagramTwitter en Google+.

Tot in ‘t Waeske!