Nieuwsbrief Oktober 2015

JONGERENDISCO 7 NOVEMBER

Op zaterdag 7 november vindt alweer de derde uitvoering van de Jongerendisco plaats! Dit is een avond speciaal voor onze jongere gasten. Ben je tussen de 12 en 16 jaar? Kom dan naar deze avond vol muziek, plezier en gezelligheid! Deze avond geldt tevens een gereduceerde consumptieprijs van maar € 1,- ! Op deze avond worden geen alcoholische dranken geschonken ;). De Kelder is open vanaf 20:30 uur. Gratis entree!

BIERPROEFAVOND 21 NOVEMBER

Het einde van 2015 is in zicht en dat betekent traditioneel een Bierproefavond in het najaar bij ons hier in de Kelder. Op zaterdag 21 november kun je met je vrienden komen genieten van een heerlijke verscheidenheid aan bieren afgewisseld met hapjes om tussendoor de bodem goed aan te vullen. Vanaf 20:30 uur geopend! Wil je meedoen? Dat kan! Voor maar € 15,- per persoon. Kaarten zijn vanaf nu te koop in de Kelder!

J.V. ‘T WAESKE

De Kelder is elke woensdag- en vrijdagavond geopend! Kom eens een kijkje nemen mocht je dat nog niet gedaan hebben. Voor meer info en actualiteiten bezoek regelmatig deze website en volg ons op onze sociale media. We zijn te vinden op Facebook, InstagramTwitter en Google+.

Tot in ‘t Waeske!