Nieuwsbrief Augustus 2015

De nieuwsbrief is terug! In de zomervakantie zijn we stil geweest, maar we hebben niet stil gezeten! We hebben de 20th Century Party en School’s Out Party nog gehad aan het begin van de vakantie. Ook hebben we de Kelder een keertje gesloten voor wat hoognodig onderhoud. Daarnaast hebben we dit jaar weer de parkeerplaatsen van de Oude Ambachten in Einighausen geregeld en zijn de voorbereidingen voor de komende perioden nog altijd in volle gang!

Helaas nadert het einde van de zomervakantie en dat betekent voor de meesten van jullie een nieuw schooljaar met lange dagen op school en huiswerk voor thuis. Maar niet getreurd. De Kelder heeft de komende tijd drie hele populaire thema avonden op de planning staan en allemaal heel erg kort op elkaar!

BEACH PARTY 4 SEPTEMBER

We beginnen met de Beach Party op vrijdag 4 september, de eerste vrijdag van het nieuwe schooljaar! Ben je school al helemaal zat tegen die tijd? Wij waarschijnlijk ook. Dus trek je strandkledij aan en kom naar de Beach Party en geniet samen met ons nog een laatste keer van die heerlijke zomervakantie! De Kelder is vanaf 20:30 uur geopend. Gratis entree!

FOUTE PARTY 18 SEPTEMBER

Twee weken na de Beach Party houden we ook dit jaar weer de Foute Party en wel op vrijdag 18 september! Trek je meest foute outfit aan en kom naar de Kelder om te genieten van een avond lang met de meest foute platen! De Kelder is vanaf 20:30 uur geopend. Gratis entree!

OKTOBERFEST 2 OKTOBER

Weer twee weken later is het alweer oktober en dat betekent traditioneel het Oktoberfest op de eerste vrijdag van de maand! Op vrijdag 2 oktober beginnen we om 20:30 uur met de beste schlagers van het moment, knallende Stimmungmusik en natuurlijk en paar oude klassiekers. Dus haal je Lederhosen of Dirndl uit het vet en kom gratis dansen im Keller! Gratis entree!

KELDER GESLOTEN 21 & 26 AUGUSTUS

Op vrijdag 21 augustus is de Kelder helaas gesloten. Dit i.v.m. het weidefeest van KVW. Ook sluiten we de Kelder op woensdag 26 augustus. Dit doen we omdat we wat extra tijd nodig hebben om in de Kelderruimte wat onderhoud te plegen en het weer helemaal op te frissen zodat we met het begin van het nieuwe schooljaar er weer volop tegenaan kunnen!

J.V. ‘T WAESKE

De Kelder is elke woensdag- en vrijdagavond geopend! Kom eens een kijkje nemen mocht je dat nog niet gedaan hebben. Voor meer info en actualiteiten bezoek regelmatig deze website en volg ons op onze sociale media. We zijn te vinden op Facebook, Twitter en Google+.

Tot in ‘t Waeske!